DORUČAK

1. Poširana jaja

480
Sa domaćim sudžukom i sosom od jogurta

2. Croque madame

590
Sa pršutom i vlašcem na domaćem hlebu

3. BBQ sendvič

590
Sa biftekom

4. Apetit doručak

620
(3 jajeta, pršuta, kulen, organski kravlji sir, kajmak, ajvar)

5. Losos sa avokadom

620
na prepečenom hlebu

6. Musli

450
sa svežim voćem i domaćim voćnim jogurtom

7. Slatki doučak

480
sa svežim voćem i domaćim voćnim jogurtom
PREDJELA
“Otkriće novog jela ljudima donosi više sreće, nego otkriće neke nove planete” - A.B. Savarin

1. Burata mocarela

1250
100gr

2. Biftek karpaćo

1190
Sa pestom od lešnika i tartufa

3. Tuna

1250
Sa jagnjećim karpaćom i aromatizovanim uljem

4. Apetit tanjir

1190
Od tune

5. Tatar biftek

150gr/320gr 1300/2300

6. Topla guščija džigerica

1800
sa karamelizovanom kruškom i crvenim lukom
SUPE I ČORBE
"Idealan broj za večeru je dvoje - ja i vraški dobar glavni konobar." - Nubar Gulbenkian

1. Potaž

320

2. Bistra supa

320
sa knedlama

3. Paradajz čorba

450
sa povrćem i guščijom džigericom
SALATE

1. Tarator salata

270

2. Grčka salata

480

3. Mix zelenih salata

430
sa čerijem I pinjolima
OBROK SALATE

1. Salata sa grilovanim halumi sirom

950

2. Salata sa tunom, gamborima I meko kuvanim jajetom

1560

3. Salata sa pilećim batakom

850
PASTE / RIŽOTA
“Kuvanje je kao ljubav. Ili se predajte ili ne ulazite u to.” – Herijet van Horn

1. Torteline

1150

2. Papardele

1200

3. Crne raviole

1500
punjene dimljenom pastrmkom u šafran sosu sa grilovanim gamborima

4. Agnoloti

980
punjeni rikota sirom, vrganjima i pršutom sa domaćim pesto sosom

5. Bigoli

1400
sa hobotnicom u sosu od svežeg paradajza

6. Rižoto

1400
sa svežim sokom od cvekle, mileramom i grilovanim gamborima

7. Rižoto

1400
sa šargarepom i konjakom, pilećim batakom i čipsom od slanine

GLAVNA JELA

1. Biftek

2100
sa pireom od celera i badema, glaziranom baby šargarepom I boranijom u slanini

2. Pačiji batak konfit

1400
sa ječmom i pireom od cvekle

3. BBQ rebarca

1500

4. Rolovani pileći batak

1200
sa ratatui povrćem I krompirom

5. Pork Chop

1700
sa pireom od batat krompira i šljivama iz vina

6. Pšenične nudle

1900
sa biftekom i povrćem

7. Stek dana

1 kg 11000

8. Smuđ

1600
sa boranijom i pireom od badema i celera

9. Losos

1400
sa pireom od cvekle, edamamom i čipsom od pirinča

10. Grilovana hobotnica

1900
DESERTI

1. Mille Feuille

350

2. Tre leche

350

3. Kolač sa tonkom, borovnicom i šargarepom

420

4. Kolač sa karamelom i kikirikijem

370

5. Apetit kolač

420
 (malina i pistaći)

6. Kolač nedelje

370
sa svežim sokom od cvekle, mileramom i grilovanim gamborima

7. Apetit tanjir sireva

1100
(selekcija stranih sireva)

Rezerviši svoje mesto.

Popuni brzu online rezervaciju.