DORUČAK

1. Poširana jaja

370
Sa domaćim sudžukom i sosom od jogurta

2. Sendvič

450
U korici od žute i crne palente

3. Kremasta kajgana

350
Sa pršutom i vlašcem na domaćem hlebu

4. BBQ sendvič

580
Sa biftekom

5. Kaloričan početak dana

350
Sa svežim voćem

6. Palenta

350
Sa tartufima i pekorinom
PREDJELA
“Otkriće novog jela ljudima donosi više sreće, nego otkriće neke nove planete” - A.B. Savarin

1. Pršuta

1100
100gr

2. Biftek karpaćo

820
Sa pestom od lešnika i tartufa

3. Buratta mocarela

1000
Sa jagnjećim karpaćom i aromatizovanim uljem

4. Tatar

1250
Od tune

5. Raviole

650
Punjene svežim žumancetom u sosu od tartufa sa pinjolima
SALATE

1. Tarator salata

270

2. Grčka salata

390

3. Mix zelenih salata

350
Sa čerijem i pinjolima

4. Salata sa mariniranom tunom

1350
Sa kaparom i dehidriranom jabukom

5. Salata sa ćuretinom

750
Sa dresingom od krastavca i nane

6. Biftek salata

1020
Sa mariniranom artičokom i dehidriranim čeri paradajzom

GLAVNA JELA

1. Apetit Burger

980

2. Mangulica

1400
Glazirana BBQ sosom, sa pireom od jabuke i đumbira i kroketima od povrća

3. Biftek taljata

1700
Sa sosom od guščije džigerice i vrganja sa domaćim raviolima

4. Pačetina confit

1250
Sa pireom i džemom od crvenog kupusa i luka

5. Hrskavi pileći batak

800
Na batata krompiru

6. Smuđ

1450
Na domaćim raviolima punjenim pestom od rukole oraha i sušenog paradajza

7. Ćureći file

1300
Punjen povrćem sa sosom od bundevinog  semena i bulgurom

8. Losos

1400
Sa pireom od graška na salati od komorača, rukole i sušenog paradajza

9. Marinirana tuna

1900
Sa pirinčem, nudlama i povrcem

10. Stek dana

850
100 gr
SUPE I ČORBE
"Idealan broj za večeru je dvoje - ja i vraški dobar glavni konobar." - Nubar Gulbenkian

1. Bistra supa

270
Sa povrćem

2. Krem čorba

270
Od pečuraka

3. Potaž dana

270
PASTE / RIŽOTA
“Kuvanje je kao ljubav. Ili se predajte ili ne ulazite u to.” – Herijet van Horn

1. Lingvini

800
Sa dimljenom pastrmkom, čeri paradajzom i komoracem

2. Bigoli

950
U dve boje sa šumskim pečurkama i pančetom

3. Njoke

1100
Sa sotiranim biftekom guščijom džigericom i tartufima

4. Domaće torteline

1020
Punjene rikotom i spanaćem u crvenom krem sosu sa biftekom

5. Rižoto

870
Sa vrganjima, piletinom i pekorinom

6. Rižoto

1300
Sa šafranom, gamborima, tikvicom i sušenim paradajzom

Rezerviši svoje mesto.

Popuni brzu online rezervaciju.